Webwinkel


Welkom in onze webwinkel.

Hiernaast kunt u een keuze maken uit verschillende categorieën.

Als u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u meteen een bevestigingsmail van uw bestelling.

Ook is het mogelijk onze boerderijwinkel te bezoeken of uw bestelling af te halen. De winkel is, iedere vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Indien u nog vragen heeft kunt u ons op dinsdag tot en met vrijdag bereiken per e-mail of via telefoonnr +31(0)114 361402 of +31 (0)6 10 32 88 04. Door drukte in en rond de boerderij kan het zijn dat we de telefoon niet kunnen beantwoorden. Spreek dan alstublieft een bericht in dan bellen we u op een later tijdstip terug!!
Indien u ons een e-mail stuurt en u heeft na 2 weken nog steeds geen antwoordt ontvangen dan kunt u ervan uitgaan dat deze mail ons niet heeft bereikt. Gelieve ons dan te bellen.  

Ons assortiment omvat: Ashford Handicrafts spinnewielen, weefgetouwen en toebehoren, deze staan bijna allemaal in onze prachtige nieuwe winkel. U kunt deze hier desgewenst uitproberen. Wij hebben tevens de spin- vilt en breiwol van Ashford aangevuld met de breiwol van Lang Yarns. Het thermowollen ondergoed, van het merk Ruskovilla, is een mooie aanvulling. Om ons assortiment compleet te maken hebben we ook de dekbedden en aanverwante artikelen van Texelwool.

Voor de firma Ashford Handicrafts vervullen wij een groothandelsfunctie voor Nederland en België. Interesse in deze wederverkoop van Spinnewielen, Weefgetouwen, Spin-Vilt en Breiwol van deze firma vraag ons dan naar de voorwaarden en condities! Via e-mail of telefoon: 00 31 (0) 6 10 32 88 04
Verzendkosten binnen de BeNeLux en Duitsland:
  • Bedrag van € 0 tot € 40,00 euro order en verzendkosten        € 5,50.
  • Aankoop bedrag € 40,00 tot € 70,00 euro order en verzendkosten € 4,50
  • Aankoopbedrag € 70,00 tot € 100,00 euro order en verzendkosten € 3,50
  • Boven de € 100,00 franco

Verzendkosten Andere EU landen
  • Verzending in Europa 15,00 voor pakketten tot 20 kg
  • Shipping costs for Europe 15,00 maximum weight 20kg
  • Frais d’expédition pour l’Europe 15,00 poids maximal de 20 kg
  • Voor alle andere landen: prijs op aanvraag


Heeft u iets bij ons gekocht en wenst u dit te retourneren, hieronder volgen de spelregels:

-Retourneren kan tot 28 dagen na ontvangst van de zending.
-Email ons voordat u iets terugstuurt, indien het een klacht betreft kunnen we deze wellicht eerst proberen op te lossen. Indien dit niet het geval is zenden we u een frankeersticker.
-Na ontvangst en inspectie van de goederen ontvangt u het aankoopbedrag terug.
-De retourverzendkosten bedragen 5,00 en zijn voor uw rekening.
-Onaangemelde retourzendingen kunnen we niet accepteren.
-Retourneren is enkel mogelijk voor ongebruikte(!) producten in originele verpakking.
-Mocht tijdens de inspectie blijken dat de waarde van het product verminderd is door toedoen van de klant: bv beschadigingen, kapotte verpakking of gebruik van het product, zal slechts een gedeelte van de aankoopprijs vergoed worden. Als het product onverkoopbaar, of enkel met verlies verkoopbaar, geworden is, kunnen we de retourzending niet accepteren.
-Retourzendingen zijn niet mogelijk voor gepersonaliseerde producten of bestellingen, bv als het product aan uw wensen is aangepast of bij (kennelijk) zakelijke bestellingen met een zodanige bestelhoeveelheid dat een terugzending tot een onverkoopbaar grote voorraad leidt.


Veel plezier met onze producten.


De algemene voorwaarden ( gedeponeerd bij de KvK in Terneuzen) kunt u hier lezen.