Agenda


Kijk ook eens op onze facebook paginaMei

We scheren onze schapen op zondag 21 mei van 14 tot 17 uur! Heeft u een vacht besteld dan kunt u kennismaken met de 1e eigenaar van uw vacht en deze na het scheren direct meenemen. Ook is onze nieuwe winkel die middag geopend!

Iedere 4e maandag van de maand spin- en breiavond bij Ine in Schoondijke. Deze maand op 22 mei. Info en aanmelding via e-mail.

Juni

Iedere 2e donderdag van de maand spin- en breiavond hier op de boerderij. Deze maand op 8 juni. Aanmelden via e-mail.

Iedere 4e maandag van de maand spin- en breiavond bij Ine in Schoondijke. Deze maand op 26 juni. Info en aanmelding via e-mail.

Juli

In juli geen spin- en breiavond


Augustus

Onze 10e ambachtelijke markt vind plaats op 19 en 20 augustus!! Kijk voor meer info op onze speciale pagina.

In augustus geen spin- en breiavond


September

Iedere 2e donderdag van de maand spin- en breiavond hier op de boerderij. Deze maand op 14 september . Aanmelden via e-mail.

Iedere 4e maandag van de maand spin- en breiavond bij Ine in Schoondijke. Deze maand op 25 september. Info en aanmelding via e-mail


Oktober

Iedere 2e donderdag van de maand spin- en breiavond hier op de boerderij. Deze maand op 12 september. Aanmelden via e-mail.

Iedere 4e maandag van de maand spin- en breiavond bij Ine in Schoondijke. Deze maand op 23 september. Info en aanmelding via e-mail


November

Iedere 2e donderdag van de maand spin- en breiavond hier op de boerderij. Deze maand op 9 november. Aanmelden via e-mail.

Iedere 4e maandag van de maand spin- en breiavond bij Ine in Schoondijke. Deze maand op 27 november. Info en aanmelding via e-mail


December

Iedere 2e donderdag van de maand spin- en breiavond hier op de boerderij. Deze maand op 14 december. Aanmelden via e-mail.

Iedere 4e maandag van de maand spin- en breiavond bij Ine in Schoondijke. Deze maand i.v.m. kerst een week eerder en wel op 18 december. Info en aanmelding via e-mail

Activiteiten


Spingroep Zeeuws Vlaanderen "wereldwied"
Sinds 2005 zijn we een hecht groepje. De internationale spingroep in Zeeuws Vlaanderen. Opgezet om te zien of er meer mensen zijn die deze hobby zouden willen uitoefenen. Jawel, ze bestaan…..
Zeeuwen, Belgen, Ollanders, Duitsers en een Noor!!! Hoewel die laatste helaas is teruggekeerd naar eigen land blijft ze toch steeds behoren tot. Via mail en spontane brei/spinavonden omdat ze in de buurt is, maar wellicht ook als uitvals basis want waarom niet een spontaan spinweekend in Noorwegen!!
Inmiddels zijn we allen redelijk gevorderd in onze hobby. Begonnen we, met zijn allen, op een oudere Louët, nu zijn de wieletjes modern en nieuw. De garens die worden geproduceerd zijn luxe en sjiek. We spenderen geen tijd aan vachten waar we niet in geloven. Alhoewel de geloven hierin zeer divers zijn;)Zeeland telt inmiddels verschillende spin en breigroepen.

Wie zin heeft in een avondje spinnen en of breien kan op menig 'eiland' slagen. Op zo'n avond kun je ideeën opdoen en werkstukken worden bewonderen. Ook nieuwsgierig of spinnen iets voor jou is. Geef je op voor een avond, kijk en luister eens mee.
Spin en breiavond west Zeeuws Vlaanderen iedere 4e maandag van de maand.
Spin en breiavond oost Zeeuws Vlaanderen iedere 2e donderdag van de maand.
Spin en breimiddag Schouwen- Duiveland genaamd "Geen draad teveel" iedere 1e dinsdagmiddag van de maand.
Spin en breiavond Walcheren- Beveland iedere 3e woensdag van de maand.

Voor info: e-mail ons.Leren spinnen of hevelriet weven?
Voor beginners lessen spinnen en hevelriet weven kunt u bij ons terecht. Heeft u nog geen spinnewiel of hevelriet getouw dan kunt u dat van ons gebruiken. Deze workshop bestaat uit 3 lessen met een tussenpose van ongeveer 2 weken. Tussen deze lessen door kunt u het wiel of getouw meenemen naar huis om het huiswerk te maken. Wij vragen hiervoor een borg van 100,00. Deze ontvangt u na de cursus en teruggave van het wiel of getouw retour. De cursus voor deze 3 lessen van ongeveer 2 uur kost inclusief materiaal 100,00. Lessen vinden plaats in ons prachtige atelier!! Data worden met u persoonlijk afgesproken, normaal gezien op vrijdagochtend of middag.
Informeer via e-mail naar de mogelijkheden of bel 00 31 (0)6 10 32 88 04        

Zoekt u een leuke workshop of les in breien, spinnen, vilten, verven of weven en bent u met minimaal 6 personen dan kunnen wij voor u een leuk ochtend, middag of dagprogramma samenstellen. Informeer via e-mail naar de mogelijkheden of bel 00 31 (0)6 10 32 88 04